[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”12826″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false”][vc_column_text]

Ne možemo da ne komuniciramo! Trening komunikacije nas čini boljim komunikatorima i omogućava da razvijamo kvalitetnije odnose.

Efikasna komunikacija postaje jedna od najvažnijih životnih veština i uvek postoji prostor da bude još bolja. Komunikacija čini osnovu dobrih odnosa sa drugim ljudima. A sve je odnos! Prodaja, liderstvo, motivacija, razvoj, vođenje ljudi… sve se bazira na odnosu.

Bez obzira koji komunikacioni model stoji u osnovi (asertivna, NLP ili neki drugi) važno je da radimo na razvoju dobrih odnosa. Trening komunikacije je jedan od rešenja. Trening komunikacionih veština vam pomaže da budete jasniji osobi sa kojom komunicirate i, u isto vreme, da sebe izrazite na pravi način.

Kvalitet vaših odnosa sa drugim ljudima zavisi i od vaše komunikacije sa njima. Šta planirate da uradite po tom pitanju?

 

KADA JE TRENING KOMUNIKACIJE PRAVI IZBOR ZA MENE?

[/vc_column_text][vc_single_image image=”12825″ img_size=”full” alignment=”center” image_hovers=”false”][vc_column_text]

Trening komunikacije je uvek za vas, ukoliko su vam važni odnosi sa drugim ljudima.

I treba početi što pre. Vežbati svaki dan i u svakoj situaciji.

Pratite reakcije vaših sagovornika. Reakcija sagovornika daje značenje komunikaciji. Nije poenta da zvučimo pametno, već je cilj da nas sagovornik razume na pravi način. Trening komunikacije imate svaki dan, sa svakim sagovornikom. Pitanje je samo da li iz toga učite ili ponavljate iste greške.

Slušajte sagovornika. Zaista slušajte. Aktivno i posvećeno. Zainteresovano.

Sa treningom komunikacije možete samostalno početi već sada čitanjem tekstova na našem blogu

Za individualne ili grupne treninge, obratite nam se. Uvek smo raspoloženi da popijemo kafu sa vama, upoznamo vas i porazgovaramo.

Kafa?[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]