Trening Pregovaračke taktike

Privredna komora Srbije – RPK Kragujevac organizuje trening PREGOVARAČKE TAKTIKE, koji će se održati u sredu 14. marta 2018. godine od 09-17 časova.
Trening je namenjen vlasnicima i direktorima firmi, top menadžmentu, menadžerima prodaje i prodavcima, kao i svim fizičkim i pravnim licima koji žele da unaprede veštine pregovaranja.

Predavač na ovom treningu je Marija Švigir osnivač Balance Consulting-a, konsultantske kuće na polju treninga i coaching-a i jedan od osnivača One Asseesment-a, HR platforme. Ima iskustva na rukovodećoj poziciji u HR u internacionalnoj kompaniji. Partner na projektu Rent-a-HR.

Pored članstva u nekoliko trening saveta i trenerskih timova, od 2006. godine Marija je i senior trener Menadžment Centra Beograd, a radi i kao internacionalni kouč za Net Expat.

Završila je psihologiju na Filozofskom Fakultetu u Beogradu, primenu psihoterapije u radu sa organizacijama pri EAGLOD (European Association For Gestalt Leadership & Organizational Development) i postdiplomske na Fakultetu Organizacionih Nauka. Sertifikovani je NLP trener.

Radila je sa najvećim kompanijama u Srbiji, BiH i Crnoj Gori: Nis Gazprom Neft, Telekom, Hemofarm, SR Technics, Bosch, DDOR, Elixir, EPCG, Adient, FCA, Sintelon, DB Schenker, M:Tel, Telekom Republike Srpske, MTS, Idea Merkator, Philip Morris, Strabag, Doming, Tarkett, Opportunity Banka, Transfera…

Kontakt osoba za prijave: Marija Stojanović, marija.stojanovic@pks.rs, 034/ 338 077.

Prijave za trening su moguće i putem linka.

Leave a Reply

Milovana Glišića 42
34000 Kragujevac, Srbija

063 844 37 27 | 034 253 236

office@balance.rs

2008 – 2022 ⓒ Copyright – Balance Consulting

Web design & Development QTecho