Upravljanje ljudskim resursima postaje najvažniji zadatak svakoga ko vodi i najmanji tim ljudi.

Možda u vašoj organizaciji imate potrebu da na profesionalan način upravljate svojim zaposlenima, ali zbog njene veličine nemate potrebu da imate stalno zaposlenog HR menadžera? Ili ste na čelu velike organizacije koja ima razvijen sektor ljudskih resursa, koji zbog specifičnih okolnosti nema odgovarajuću izuzetnost u svim HRM procesima?

Ukoliko želite dalji razvoj i rast vaše organizacije sigurno imate potrebu da na profesionalan način upravljate svojim zaposlenima. Moguće, da zbog nedostatka vremena i postojanja drugih prioriteta, ovom zadatku ne posvećujete onoliko pažnje koliko biste voleli.

U oba slučaja za vas je više nego koristan jedinstven koncept, Rent-A-HR, koji garantuje izbor optimalnih rešenja u oblasti ljudskih resursa, uz stručno vođstvo naših konsultanata sa višegodišnjim iskustvom.

 

Balance konsultanti

 

 

RAZVOJNI CENTAR

Razvojni centar je strukturisani metod za procenu kompetencija vaših zaposlenih i predstavlja bazični deo organizovanog i kontinuiranog praćenja njihove uspešnosti.

Osnovni cilj je procena kompatibilnosti kompetencija zaposlenih sa zahtevima radne pozicije radi utvrđivanja pravca njihovog daljeg razvoja.

Naš razvojni centar u fokus stavlja lično i profesionalno napredovanje pojedinca i fokusiran je na proces učenja. Kroz više različitih vežbi i testova posmatramo i evaluiramo trenutnu razvijenost kompetencija osobe, nakon čega predlažemo lični razvojni plan (IDP – individual development plan).

 

CENTAR ZA SELEKCIJU

Selekcija kandidata je proces čiji je cilj odabir najpogodnijeg kandidata za traženu radnu poziciju u određenoj organizaciji. Svako radno mesto iziskuje specifične veštine, sposobnosti, interesovanja.

Dobra procena kompatibilnosti radnog mesta sa kompetencijama kandidata omogućava odabir onih kandidata koji će najbolje odgovoriti na zahteve radnog mesta.

Pronaći i izabrati najbolje kandidate koji odgovaraju zahtevima radnog mesta, postaje izazovan zadatak. Ovo je realnost bez obzira na veličinu organizacije.

Angažovanje adekvatnih ljudi u organizaciji pruža vam mogućnost njihovog neograničenog razvoja i samim tim korišćenje tog resursa organizacije na najbolji mogući način.