Koučing konferencija

S ponosom vas obaveštavamo da je Balance Consulting edukativni partner 7. regionalne Erickson koučing konferencije – “The Power of We: Team Coaching (r)Evolution”

Program:

9 inspirativnih radionica, 3 predavanja, CEO panel diskusija, kao i niz iznenađenja za sve učesnike.

Kada:

27. MART 2024. Početak 08:30AM

Gde:

Beograd, Hotel Crowne Plaza, Vladimira Popovića 10

PORUČITE KARTU

Ovo je vaša idealna prilika za učenje novih komunikacionih tehnika i veština, umrežavanje sa kolegama sa istim i srodnim interesovanjima i upoznavanje sa najnovijim trendovima u industriji.

Ko smo mi?

Balance Consulting je tim posvećenih HR profesionalaca, koji su tu samo za vas, razumeju specifičnosti vašeg poslovanja i zajedno sa vama grade uspešne timove koji donose još uspešnije rezultate.

Pored HR usluga, uspešno edukujemo koučeve i tim-lidere kroz Balance coaching programe, treninge i mentorstva.

O konferenciji

The Power of We: Team Coaching (r)Evolution

Centralna tema ovogodišnje konferencije je osećaj pripadnosti i povezanosti u okviru timova.

Ideja je da tema ovogodišnje konferencije bude samo vrh ledenog brega neistraženih mogućnosti i perspektiva timskog koučinga, i ukaže nam na važnost saradnje, timskog rada i međusobne podrške.

Ova tematska osnova ima izuzetan značaj jer usmerava timski potencijal i individualnu motivaciju prema zajedničkom cilju.

Timski rad možemo sagledati i kroz prizmu slagalice, u kojoj svaki član tima predstavlja njen jedinstveni deo, sa svojim snagama, slabostima, vrednostima, vizijom i ciljevima. Ipak, kada se svi ti delovi slože na pravi način, stvara se predivna slika. Kroz harmonizaciju ovih delova zajednički cilj postaje jasno vidljiv, a rezultati tima izvanrednih performansi su – jednako izvanredni.

Pridružite nam se, budite deo promene
koja ima snagu na napravi razliku.

180€

CENA ZA RANE PRIJAVE

do 29.12.

230€

SNIŽENA CENA

do 25.02.

280€

PUNA CENA

do 27.03.

27. MART 2024.

Početak 8:30 AM

BEOGRAD

Hotel Crowne Plaza

Da li vidite potrebu za unapređenjem vašeg poslovanja ili tima? Možda imate specifična pitanja na koje Balance može da odgovori?

Hajde da razgovaramo.

Marija Švigir - Owner